Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Klinička ispitivanja

Prije nego što prijeđemo na rezultate kliničke studije, ovo su samo neke od činjenica koje pokazuju zašto su Belli Denti četkice za zube potrebne.

Kliničke studije koje je provela Američka stomatološka udruga (ADA) pokazuju da su sljedeći principi ključni za zdrave zube:

Kut četkanja zuba mora biti 45°.
Zube treba prati uz određeni pritisak kako ne bi oštetili desni i caklinu.
Vrijeme četkanja mora biti najmanje 2 minute.

Zapravo, 42% djece u dobi od 2 do 11 godina ima problem s karijesom, prema studiji Nacionalnog instituta za stomatologiju.

Riječ je o nemogućim pravilima za djecu koja tek razvijaju finu motoriku.

Četkica za zube Belli Denti svojim jedinstvenim dizajnom ispunjava sva navedena pravila. Male silikonske četkice postavljene su pod kutom od 45°, mekani silikon štiti desni i zubnu caklinu i daje iste rezultate kao korištenje 20 običnih četkica u isto vrijeme, smanjujući vrijeme četkanja.

Nacionalni institut za stomatologiju proveo je usporedni test četkica za zube Belli Denti i običnih četkica za zube. Djeca koja su koristila četkice za zube Belli Denti uklanjala su naslage 27 puta bolje od djece koja su koristila obične četkice.

Naša misija je jednostavna: zamijeniti obične četkice za zube. Povećanje učinkovitosti pranja zubi 27 puta veliki je uspjeh. Sada djeca mogu imati manje posjeta stomatologu, što znači uštedu u kućnom budžetu i zdraviji, blistaviji osmijeh.

Pročitajte cijelu kliničku studiju ovdje.