Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Naša priča

Rano usvajanje četkanja zubi kao zdrave navike olakšat će vašem djetetu da počne prati zube i voditi računa o oralnoj higijeni kada za to dođe vrijeme.

Pranje zuba počinje s prvim zubom koji vašoj bebi izraste. Održavanje higijene i čistoće usne šupljine i prvih zubića vrlo je važno za cjelokupno zdravlje bebe, ali i kasnijih, trajnih zubića koji će na tom mjestu izrasti.

Dječja četkica za zube treba imati mekana vlakna kako bi mogla očistiti sve “pogrešno postavljene” dijelove zuba. Važno je da bude mekan kako ne bi oštetio desni koje u ranom razdoblju kod djece mogu biti natečene zbog nicanja zubića, a kasnije vrlo osjetljive kada počnu ispadati mliječni zubići.

Zato nam je cilj bio stvoriti četkicu koja će temeljito očistiti svaki dio zuba, eliminirati bol i iritaciju zubnog mesa, a ujedno četkanje učiniti zabavnim i pomoći vašem djetetu da razvije dobre navike.

U suradnji sa stomatolozima uspjeli smo i kreirali Belli Denti četkice za zube. Preko 15.000 zadovoljnih roditelja za nas je potvrda da smo uspjeli.

Ovo je tek početak. Naš tim neprestano nastoji poboljšati proizvod. Jedva čekamo da vam pokažemo što već imamo i što ćemo tek imati u ponudi.